2011. április 10.

Békéscsaba CAC

Had kezdjem rögtön egy szép fotóval!

Ma idei évünk első kiállításán voltunk Békéscsabán! Minden nagyon jó volt, az idő remek, a helyszín remek, igaz a ring szerintem kicsit kicsi volt, de ez csak apróság. 3 afgán volt mára nevezve, mi értünk oda legelőször. A kiállítás tulajdonképpen Póstelken volt a kastély erdejében. Dán dogokkal kezdődött a bírálat, majd az orosz fekete terrier, és jött az afgán. Aziz volt az első, akit lebírált a bíró,  -Korózs András. Tetszett neki Aziz, nagyon szép, pontos leíró bírálatot kaptunk tőle. Aziz eredménye: Kitűnő I, Hungária Príma Junior.

Utánunk a győztes kan jött -Kalaf, és végül a fiatal szuka, aki nem más volt mint Aziz húga Aminah.
Az összevetés alatt a két testvér persze rögtön egymásra talált, ezért innentől kezdve kicsit nehezebb volt őket "kordában tartani". :-)
Nagyon jó volt a kiállítás, nagy jól érzetük magunkat, bár be kell valljam, egy kicsit furán éreztem magam a végén, mert azt gondoltam talán a tesók majd játszhatnak egymással a bírálat után, még mi beszélünk pár szót a gazdikkal, de Amináhnak szinte rögtön menni kellett, így elindultunk haza. A kocsiban arról beszéltünk  milyen jó is lesz a következő kiállítás, amit szintén nagyon várunk!

1 megjegyzés:

Andrea írta...

Gratulálunk! Szépek és ügyesek voltatok! És te is nagyon csinos voltál ;-)