2010. augusztus 27.

Aziz fél éves

Zazi ma lett 6 hónapos! Nem semmi, milyen gyorsan repül az idő! Már  már majdnem 4 hónapja van velünk, és minden napra tartogat valami meglepetést!
Holnap a Debrecen CACIB első napjára neveztem, és már kölyök osztályba fog indulni. Úgy tudom egyedül lesz az osztályában,  a többi induló más osztályba van nevezve. Testvérei közül Aminah lesz itt holnap, ő is kölyök osztályban, így remélhetőleg a kölyök BIS-ért vele lesz az összevetésünk! Vasárnap pedíg Amináhn kívül itt lesz: Dali, Magi, Ewok, és Eywa. Aznapra nem neveztük, és nem is viszem magammal Zazit, jobb lesz neki itthon, pláne ha esik az eső. Mert sajnos nagyon jön 1 hidegfront, percenként nézem a radart, abba bízva, hogy  gyorsan áthaladnak a felhők, és az eső. Meglátjuk mi lesz. Mindenestre mi már készen állunk  a holnapi napra. Kozmetika kész, és Zazi már elkezdte a szépítő-frissítő  alvást! :-P
A kozmetikáról jut eszembe, már nagyon jól megy a fürdés neki, kezdetben voltak nehézségek, de ma már magától beszállt a kádba, és ki sem akart ugrani. Türelmesen kivárta amíg kijöhetett. A szárítást pedíg a megszokott módon, az asztalon  fekve élvezte! :D :D
Ma egy új kozmetikai családot próbáltam ki (Isle of Dog), és teljesen elégedett vagyok az eredménnyel. Aziz bundája selymes, és puha, szépen száll minden szőrszál egyesével, ahogy kell. Kellemes az illata.
Sajnos  már teljesen ránksötétedett, így nincs friss, -kozmetika utáni  fotóm, de holnap a kiállításon nagyon sokat  fotózunk majd. Akkor aztán majd árasztok!

Nincsenek megjegyzések: