2010. május 19.

Esős napok II. ....

Még mindíg nagyon rossz az idő. A kertszomszédtól folyamatosan ömlik át hozzánk a víz, mert a romos kertjükben már olyan szinten megállt, hogy minden folyik hozzánk. Naponta többször kell kiszivattyúzni a vizet, hogy ne legyen víz alatt a  téli tüzelőnk egy része.
Persze a talaj is teljesen fel van ázva már, és  szinte rálépni sem lehet. Elég rossz ez így, mert szegény Aziz nem sokat van kint a kertben. Persze nem lehet egész nap bent, kijárunk vele hogy elintézze szükségleteit, de aztán már megyünk is be az eső elöl, és bent próbáljuk lefoglalni valamivel.
Ma reggel már nagyon mehetnéke volt, így  elkísértük hugomat a boltig. Persze csurom vizesek lettünk, de muszáj volt már kicsit szaladgálni! :D
Miután hazaértünk elővettük a hajszárítót és megszárítottuk a kutyust. Már napok óta játszunk a hajszárítóval. Csak ide-oda ráfújtam, amit ő  nem értett, megugatott, majd elszalad, de rögtön vissza is, incselkedve a "meleg szélell". Fura érzés volt neki, hogy a testén valami meleget érez, és nem tudta mire vélni. A multkori fürdetés után nagyon ellenkezett, és nem akart nyugton lenni szárítás közben. Ma az elején még nemtetszett a dolog, de 2 jutifalat után, csak állt vagy feküdt, és  már észre sem vette, hogy megy mellett a hajszárító. Még tán jól is esett a nagy hidegből bejönni a melegre, és szerintem a szárítás is igen kellemes volt neki.
Nem állunk le még a  hajszárítós játékkal egyenlőre,  hadd rögzüljön az, hogy ez csak 1 játék, -egy kellems élmény...
(A fényképező nem volt itthon, ezért most nincs új fotóm, de majd  csinálok pár újat.)

Nincsenek megjegyzések: