2009. szeptember 18.

Mozgalmas hetek

Még csak holnap lesz egy hete, hogy volt a Kecskemét CACIB, máris újabb kutyás eseemények következnek. Mindjárt holnap itt helyben magyar agár tenyésszemle lesz, valamint magyar kutyafajták bemutatója. Végre egy jó kutyás program, és még csak utazni sem kell.
Holnapután megyek Mátészalkára. CAC kiállítás lesz. Ismét egy olyan alkalom, amikor nem terveztem, hogy megyek, azonban Szilvi írt nekem, hogy nincs-e kedvem menni velük ismét. Tökre örülök, mert egyrészt részt vehetek a kiállításon-kedves emberekkel lehetek, akikekkel van közös témánk, másrész autóval megyünk, ami sokkal kultúráltabb, gyorsabb, és kényelmesebb, mint a vonatok.
Aztán 2 hét múlva lesz a Komáromi CACIB , talán kilátogatok, de ez még nem 100%, mert rögtön az azt követő héten lesz a világkiállítás Pozsonyban, és oda nagyon szeretnék kijutni, remélem sikerül.A baj csak az lesz, hogy a megszokott fényképezőgépem nem lesz itthon, mert anyáék elviszik magukkal a nyaralásukra, így mástól kell kölcsönkérnem egy fényképezőgépet.

Nincsenek megjegyzések: