2012. július 29.

Debrecen éjszakai CAC

Tegnap a Debreceni  éjszakai CAC kiállításon jártunk Zayddal.  Mint minden évben idén is kényelmesen elkészültünk, délután volt a kozmetika, és szinte az asztalról tettem be a kutyát a kocsiba, frissen, illatosan, mondhatni még ropogósan  :) CSODÁS IDŐNK VOLT!!!!  Nagyon fontos infó, hisz az elmúlt években szó szerint szétverte a vihar ezt a kiállítást!
Érkezés után szépen lepakoltunk, és mentünk  pár kört a kutyussal, körbenéztünk. Meglátogattuk unokatestvéremet, aki argentin dog szukájával debütált, igen sikeresen, hisz Szofi kit. 1 / CAC címet ért el.
Előttünk még volt 60 kutya, úgyhogy volt idő beszélgetni ismerősökkel,- régiekkel, és újakkal egyaránt, megvacsizni az egyik büfében....
Miután végre mi következtünk Zayd nagyon ügyesen vette az akadályt, és kit.1 / HPJ címet ért el, illetve Best Junior lett. A fajtagyőztes címet azonban most nem mi kaptuk.
A junior BIS-ig új barátja lett egy édes  dandie dinmont terrier  kislány személyében, aki folyton ott  sertepertélt körülötte. És hát mondjuk úgy tetszett neki a fiú...

Jövőre ugyanitt.......

Nincsenek megjegyzések: