2010. december 23.

Már Karácsony!

Mi már ma feldíszítettük a Karácsonyfánkat. A fa ékesítése után Aziz ünnep előtti kozmetikázása volt a soron, hisz holnap érkezik a családm szépnek kell lenni. Mint mindíg most is szépen végigállta a dolgot, -szerencsére 1,5 óra alatt megvagyunk a kozmetikával, mert ketten két hajszárítóval szárítjuk Azizt- hugommal.
Nem maradhatott el a szokásos fotózás sem, hisz  3 nap múlva, 27.-én már 10 hónapos lesz a fiú. Hihetetlen módon fejlődik napról napra...

A karácsonyfánál is fényképeztünk párat, sajnos a fény nem volt a legjobb, így néhány kép színesben élvezhetetlen, de fekete-fehéren már nem is olyan rossz.


Mióta bejöttek a nagy hidegek a család másik kis kedvence is csupa kényeztetésben részesül. Mivel Azizzal nem sikerült összeszokniuk, akármennyire is szerettük volna, így Aziz szobájába nem tud bemenni melegedni, pedíg a fűtés miatt  ott is nagyon kellemes meleg van. Sőtt a legjobb lett volna, ha együtt alszanak, és melegítik egymást, de  ez nem jött össze. Szóval azóta Macika is bent van a házban, és egész nap a radiátor alatt alszik az Aziztól örökölt kiskosárban.

2 megjegyzés:

Molnár Ágnes írta...

Nagyon Boldog Karácsonyt !!

Tamás írta...

Köszönöm Ági!

Viszont kívánom!