2010. július 2.

Játék a kertben

Zazi ma is sokat játszott kint a kertben. Még mindíg egy üres pet palack a kedvence, pedíg van millió játéka!





3 megjegyzés:

Andrea írta...

Lucának is sokáig az volt a kedvenc játéka, amíg rá nem jött, hogy a cicákat kergetni, sünökre vadászni és egyéb ilyen elfoglaltságok sokkal de sokkal érdekesebbek.
Nagyon klassz helye van ennek a fiúcskának.

Tamás írta...

Őszintén szólva én nem bánom, hogy ez a kedvence, mert a cicánk tabu neki, bár sajnos nem sikerült őket összeszoktatni, mert Zazi túl hevesen szeretne vele játszani, amit a macsek támadásnak vél, és elszalad, míg Zazi ezt felhívásnak veszi keringőre, így egy óriási hajsza lesz belőle. Szerettem volna, ha összeszoknak, és együtt alszanak, de sajnos ez már nem fog megtörténni. A baj az, hogy a cicánk nagyon jószívű, mert néha amikor a kutya meglepi, akkor nem veri meg a kutyát (mert még megtudná), hanem csak elszalad. Azt gondolom, hogy egy 3 éves óriási kandúr 2 csapással úgy tudna neki odavágni, hogy többet nem foglalkozna vele. Azért van más kedvenc elfoglaltása is, pl. a legjob dolog a "fűnyírás". Szó szerint kinyírja a füvet, mert gyökerestől tépi ki, és megrágcsálja,kiköpi és elszalad máshol "nyírni". Kedveli még a szomszéd kutyák hergelését azzal, hogy odaül a kerítéshez ugat, mire a 2 házzal arrébb élő tacskó keverékek egyike odarohan, és egymásnak ugatnak. Zazi boldogan csóválva ücsörög, míg a barátja majd szétszedi a drótkerítés annyira ideges. Kis szemtelen....:P
Köszönöm, igyekszem mindent megadni neki, ami tőlem telik.

Andrea írta...

Nálunk az előző kutyám Benji - ő egy alaszkai malamut kan volt - másodikként került a családhoz, vagyis inkább harmadikként (a fiam az első helyen). A második egy sziámi kandúr, Misu volt. Akkor már ő is 2 évesen nehezen fogadta az új jövevényt, de idővel már nagy haverok lettek. Persze közben elcsattant egy-két (na jó, több) pohon, karmolás és stb. Volt, hogy Benji orra, sőt párszor a szeme is kaparásoktól "virított", de megtanulta, hogy mikor lehet Misuval játszani és mikor nem. Valószínű, hogy nálatok is idővel megoldódik, megszokja a cica, hogy bővült a család.