2010. július 30.

Aziz már 5 hónapos

Aziz is, mint TESTVÉREI , imád kint lenni a kertben. Nagyokat lehet szaladgálni, és a játék után pihenni a kellemes hűvös fűben.


Kedden múlt 5 hónapos de már most azt hiszik sokan, hogy nem nő nagyobbra. Ma azt kérdezték tőlem, hogy mivel doppingoljuk, mert  az elmúlt 1 hónapban rengeteget nőtt, sőtt már ketten is megijjedtek tőle,hogy mekkora nagykutya. Tegnap szegényt elküldték melegebb éghajlatra -finoman szólva-, mert jött egy igencsak rikító vörösre festett nő, aki Aziznak szimpatikus volt, és egy pusziadós-felugrós üdvözléssel akarta köszönteni, amire ő akkorát ugrott, és azt mondta, "Meg ne harapj már a **********!!" Mondtam a nőnek, hogy még baby és hogy még 1 embert sem evett meg... ;-)
A másik ember aki megijedt tőle, az pedíg egy  megtermett férfi volt ma, igencsak  meglepődött, hogy egy nagy fekete maci áll az udvar közepén és őrá mered! :D

Nagyon szeret emberek között lenni, imád sétálni. Már írtam többször, hogy naponta kétszer megyünk, reggel csak egy kis rövid sétára van idő, amíg elintézi  dolgait, mert annyira ügyes, hogy teljesen szobatiszta. Este már tudja, hogy mikor megyünk sétálni, de ha ezt véletlen elfelejtenénk, akkor ő már jelzi is! Ha megelőzzük, és szólunk neki, hogy megyünk sáténi, azonnal szalad a kapuhoz, és várja türelemmel, hogy indulhassunk.


Most 1 hónapig nem megyünk kiállításra, de elkezdjük a folyamatosabb gyakorlást, főleg a futást, mert valóban kissé széteső volt a mozgása az előző kiállításon, ezen kell fejlesztenünk. Fura kimondani, hogy a következő kiállításon már fél éves lesz, hisz még csak most született.

Nincsenek megjegyzések: